(untitled) (Rhythmos, 2010)
Περίπτωση 1 Ασθενής 75 ετών εισήχθη λόγω συμπτωματικού 2:1 κολποκοιλιακού αποκλεισμού και υποβλήθηκε σε εμφύτευση μόνιμου DDD βηματοδότη. Πέντε ώρες μετά την επέμβαση το ΗΚΓ της ασθενούς είναι το παρακάτω: (excerpt)